ינואר 13 2023
חדש בסאנוק – ניוזלטר על אוכל תאי
כדי לעזור לכם להתעדכן בענייני אוכל תאי – פוסטים ומתכונים חדשים באתר, סדנאות בישול תאי ועוד תוכן תאילנדי שאני חושבת שעשוי לעניין אתכם, פתחתי ניוזלטר ואתם מוזמנים להירשם. זה בחינם ולא יהיו פרסומות צד שלישי. העדכונים יכללו גם את התוכן שמתפרסם בחלק הטבעוני של האתר. הניוזלטר יישלח אליכם בכל פעם שתוכן חדש מתפרסם באתר.
להרשמה לתוכן טבעוני בלבד לחצו כאן.
היי עדי,
אוהבת מאוד את הבלוג שלך. גיליתי אותו פעם כשחיפשתי מתכון כלשהו. מציצה בו מדי פעם. כבר שנים מבשלת גם אוכל מהמזרח הרחוק (חוץ מהפולני), ומקבלת ממך טיפים.
ראיתי את המתכון שלך למרק מלון מר עם התחליף בצורת קישואים – היתרון במלון מר הוא שהוא גורם להורדת רמות הסוכר בדם. טעמו המר הוא טעם נרכש.
נרשמתי עכשיו לניוזלטר – אשמח לקבל, אם אפשר, גם את אלה ששלחת מינואר ואילך.
תודה רבה על בלוג צבעוני, טעים ומעשיר בתוכן.
נחמד להיזכר בטיול שעשיתי (גם) בתאילנד בשנות השמונים… זה העם שהכי אהבתי במזרח הרחוק.
רוז
תודה רוז, אני שמחה לשמוע שהבלוג שימושי בשבילך.
בעניין המלון המר, אכן יש לו תכונות שמועילות לבריאות – רק צריך לדעת לטפל בו כדי להוציא חלק מהמרירות. ההצעה להחליפו בקישואים היא למקרה הסביר שלא הצלחת למצוא מלון מר בישראל.
תוכלי לראות את כל הניוזלטרים שפירסמתי עד כה, תחת התגית ניוזלטר.