אפריל 21 2009
יהיה חם
מתישהו בשנות התשעים פירסם העיתונאי והקולנוען איל חלפון ב"העיר" כתבה שתיארה את הכיבוש הישראלי בתאילנד. משפט אחד, שבו חלפון מתאר את ירידתו מהמטוס, היכה בי עם הנחיתה בבנגקוק. האינסטינקט של חלפון מורה לו להתרחק מיד ממנועי המטוס לפני שיישרף בגל החום האדיר שהם מייצרים, עד שהוא קולט שהוא בכלל לא עומד ליד המנועים.
אם יש דבר אחד שכדאי שיהיה עליכם ברגע שאתם פוסעים החוצה מהאולמות הממוזגים של שדה התעופה אל המוניות והאוטובוסים שבחוץ, זו מגבת קרה – המצאה גאונית לגמרי. לוקחים מגבת קטנה, טובלים אותה במים מבושמים קלות, אורזים בניילון ושמים במקרר או בפריזר.
תוכלו למצוא את המגבות האלה ברוב סניפי סבן-11 ובחנויות נוספות (המחיר: 10-20באט). סיבוב קריר כזה על הפנים ואתם כמו חדשים. את המגבת כדאי לשמור גם אחרי שאיבדה את הקרירות. אפשר לשטוף אותה במים ולייבש, ותמיד טוב שתהיה לכם אחת קטנה כזאת בתיק. אם לא מצאתם מגבת קפואה כדאי לכם לקנות כמה מגבות קטנות בכל מקרה, כי אין מצב שלא תזיעו. הן נמכרות בחנויות בגדים ובשווקים.
תגובות